tisdag 22 februari 2011

Gumman tre år

Ja, jag skämmer bort Gumman skamlöst. Jag älskar denna hund (som inte ens är min) så in i norden!! Idag fyller hon tre år, och jag kunde inte låta bli att baka henne en minitårta. Eftersom hon älskar blåbär, fyllde jag den med det en hel del. Den är så väldigt liten, och på bilderna är den på en liten assiett.

Jag toppade med grädde, jordgubbskulor och strössel. Gissa om hon blev glad?.....min kärleks kommentar "men gu va ru pjåkar med den där hunden!" och jo, jag gör ju det. Hon och jag har ett speciellt band mellan oss. Och jag älskar henne och hon mig. Så ville hon följa med mig hem när vi skulle fara, så självklart tog jag med henne. Nu har vi varit ute på en promenad, och i skrivandets stund tigger hon en leksak i min yngsta sons rum. Hon brukar få något litet av honom varje gång hon är här, och nu har hon redan fått en. Men eftersom hon vet att det kan ge utdelning - testar hon att tigga en till. *skrattar* Jag bjuder på en bild av henne som jag tagit för något år sedan eller två, för hon är så söt på den.

På stickfronten har jag bara precis börjat om på benvärmarna på strumpstickorna. Det blir väl några varv om dagen bara, då jag gör mer på andra projekt och detta som tidigare sagt bara är ett "på sidan om projekt". Så det kommer bara att växa sakta men säkert! *ler*
Frid!
Disa

4 kommentarer:

Heldri sa...

Men det är väl klart att Gumman skulle skämmas bort lite på sin födelsedag!

Det är så himla mysigt med hundar,nån gång i framtiden när det passar med min livssituation vill jag ha en egen hund att skämma bort i lagom dos.

Regreening sa...

En fin hund och snäll, det syns i ögonen.
Bra att du är frisk igen.

Hedvig sa...

Stort grattis till voffsingen! Klart man ska ha tårta på sin födelsedag! :)

Mina dagar sa...

Hihi...tur att Gumman har dig;););)
Kul att titta in här, nu ska jag kika vidare på dina äldre inlägg!
Trevlig helg!
Kram Eva