onsdag 11 maj 2011

Växtfärgade ränderBlogger har PROBLEM!! Detta publicerade inlägget försvann???! (och eventuella kommentarer med det) En blogg jag följde var borta och jag följde den inte längre, massa saker förändrades utan att jag gjorde något osv.....
Igår kväll var det meningen att jag skulle sticka på mitt projekt i bomull, men så vart inte fallet. Istället började jag på ett nytt litet projekt. Jag fick syn på garnet jag färgade med Vass vippor i somras, jag plockade dem lite för tidigt så färgen vart inte som den brukar. Den vart ljusgrön och jag var ganska besviken först. Sedan insåg jag ju att färgen är ju fin i sig, om man inte jämför med den tilltänkta färgen.

Den ljusgröna färgen ihop med min favorit gröna färg jag växtfärgade under denna vinter, var helt underbara ihop!! Jag hade inte sett de nystanen bredvid varandra innan, och direkt jag fick syn på det så var jag fast. Genast såg jag ett par randiga pulsvärmare framför mig i de färgerna. Och satte igång.(ja, jag såg fler saker med, men det räcker inte garnet till)

Så bakade jag choklad kola kakor med som är en favorit för alla här hemma. Så det doftar nybakat här ikväll igen!! Så har jag städat och tvättat med, så jag känner mig riktigt nöjd. *myser* Nu ska jag sticka på dem tills ögonen trillar och huvudet nickar och det är dags att sova!!
Lev väl!
Disa

6 kommentarer:

Hedvig sa...

Färgerna är verkligen jättefina ihop! :)

Mmatilda sa...

Oj vad du har hunnit med mycket sen sist jag läste här. Jag såg att du har svarat min fråga ang betningen, jag har även hittat div sidor att läsa om detta, det blir förhoppningsvis några provfärgningar i sommar (om jag blir frisk nån gång?).. För övrigt blir man ju ganska hungrig av att läsa om allt ditt goda bakande!
De gröna färgerna ser jättefina ut ihop!

Malin sa...

Väldigt vackra färget! Dom ser ut att bli jättefina.

Thessan sa...

sv. Tack så mkt, har bloggat förr men den här gången ska jag inte ge upp min blogg =) Jo visst e hantverk å pyssel räddningen i vissa stunder. Ha en bra helg!

Emilia sa...

Ja, blogger har betett sig jättekonstigt de senaste dagarna!

Så fin den virkade mattan blev och de virkade grytlapparna!

Astrid sa...

Du är duktig med din färger. Det är jättekul att läsa om vilka växter du använder och se resultatet sen.