torsdag 26 maj 2011

Balkongmyser
Sitter på balkongen och njuter av kvälls sol och fruktsallad med bara en aningens glass till. *lycklig* Stickar med mjukaste Alpackan på mitt nyaste projekt och hoppas på en solig dag i morgon med. Myser och längtar tills jordgubbarna jag äter har tagits från de egenodlade.

I somras blev mina smultron lika stora som mina jordgubbar. Och de smakade ljuvligt. Den största var nästan TRE centimeter. (bildbevis finnes på den näst största) De största smultronen jag har skådat i mitt liv. Kändes lyxigt med smultronsmaken i så stora tuggor utan att behöva plocka 10 stycken.

Sommardofter fyller min näsa och stickningen ger mig ro, precis vad jag behövde för att orka med morgondagen!! *ler*
Må gott!
Disa

6 kommentarer:

Tina sa...

Åh, vad härligt det låter. Jag har några tuvor med månadssmultron. Det är lyx när bären mognar. Så goda, svårt val om vilket som är godast, jordgubbar eller smultron.

Lilla Anka sa...

Oh, vilken vacker uppläggning! Ja, då menar jag i skålen, men även den andra uppläggningen ser fin ut!

Madeleine sa...

Men, vad härligt det ser ut! :D

Sunna sa...

vilken underbar kvällsstund du har

Mmatilda sa...

Tre centimeter stora smultron tycker jag låter bra! Undrar vad du har för odlarknep...

Maritas Maskor sa...

Åh vad det ser härligt ut!!
Jag var och handlade i går kväll när vi kom hem och då köpte jag några få svenska jordgubbar, goda men ändå inte så mycket smak. Jag längtar också efter våra egna. De är GODA!
Och TACK för awarden jag ser att jag har fått nu. Vi har varit iväg några dagar och då har jag inte läst några bloggar, så nu får jag börja fundera på vad jag ska kunna berätta om mig =)
Ha en jätteskön söndag!