tisdag 24 maj 2011

Jag har fått en award!!


Tack snälla Lilla Anka!! Vad glad jag blev. *ler stort* (Nu minns jag ju inte i skrivandets stund hur man länkade på namnet i inlägget)

Då ska jag berätta åtta saker om mig själv då är det meningen....hm.....*kliar hjässan*...ptja, det är väl bara att sätta igång då!
1. Jag får fortfarande visa leg på Bolaget, och när jag ska åka buss frågar en del om jag åker på ungdomsbiljett eller vuxen. *skrattar* (Jag fyller 36 i år)
2. Jag är mamma till två pojkar.
3. Jag har INGA SOM HELST PROBLEM med att säga vad jag tycker och tänker till vem som helst NÄR som helst. Många år tog det att lära sig att hålla truten......
4. Jag värderar människor utefter HUR DE ÄR, inte efter deras karriär, status eller vad de äger.
5. Jag har spindelfobi!
6. Den enda storstad jag tycker om är Edinburgh, i övrigt håller jag mig borta från dem och drar till skogen eller havet hellre.
7. Jag äter inte rött kött, och har inte gjort på 14,15 år.
8. Jag har sjungit sedan jag var 3 år och älskar det!!

Ja, det var åtta saker det, svårare än jag trodde. Och kanske inte så intressanta saker att få reda på om mig, men dessa var det jag kom på!!
Jag väljer att skicka denna award vidare till dessa tre: (supersvårt att välja)
Hedvig Handarbetar
Maritas Maskor
och
Bohusstickan.

Disa

5 kommentarer:

Mmatilda sa...

Det var roligt att läsa dessa saker om dej! Det är bra att säga vad man tycker och jag vet inte varför det egentligen ska vara så svårt.

Heldri sa...

Jag har motsatt problem som dig och tränar fortfarande på att lära mig säga vad jag tycker och tänker. Jag har fruktansvärt svårt för att hävda min plats och vill så gärna att alla ska vara nöjda, hur jag själv vill hamnar ofta på undantag. Sen kan jag gå och vara småsur för att jag ständigt måste kompromissa, vore det då inte bättre att ta lite mer plats... nåt att fortsätta jobba på helt enkelt.

retrostuff sa...

Vad kul att läsa lite om dig... det där med att inte kunna hålla truten ler jag igenkännande åt.

Hedvig sa...

Åh tack! Vad glad jag blir! :)
Kunde inte kommentera på hela dagen igår, så jag hoppas denna kommer fram...

Nu ska jag bara fundera lite på åtta saker om mig själv...

Kram

teresa sa...

Kul att läsa mer om dig - tänk att få visa leg...
Såg att du skickat vidare till mig, tacktack! Har legat lite lågt med bloggandet ett tag men nu ska jag ta mig i kragen.
Ha det fint!
(ps. Jag gillar inte heller städer.)