lördag 23 april 2011

SommardagarRiktiga sommardagar har vi haft!! Det är helt otroligt. Nästan ingen snö finns kvar nu, vi som trodde att alla massor vi hade skulle ligga kvar till midsommar eller så.....men inte mycket finns kvar nu ens i skogen. Och det viktigaste, havet är ÖPPET!! Jippiii!!

Varje påsk så brukar vi vara ute i naturen så mycket som möjligt (och när jag säger vi, menar jag kärleken jag och vår yngsta, våran 16 åring vägrar följa med. Men han ÄR ute och grillar med sina polare) om det är bra väder. Ingen påskmat här inte, vi grillar mm. Igår grillade vi (barnlösa) och idag har vi spenderat dagen vid havet och gjort Langos över öppen eld på Muurikkan. Min pappa och hans sambo bjöd med oss och vi hade så trevligt så. Jösses så underbart vi har haft det. *lycklig* Och Langosen var som en fröjd i munnen. Två lyckades jag trycka i mig.

Eftersom det alltid blåser vi havet och jag är extremt frusen av mig, hade jag med mig kläder som inte behövdes. Jag satt i tre kvarts tröja och det var nästan för varmt. Det blåste knappt heller, bara en svag ljummen vind. Nu är vi hemkommen igen, fortfarande mätt och nöjd efter en underbar påskig sommardag!! Jag delar med mig av lite bilder från denna underbara dag. Nu ska jag se på film och sticka tror jag.
Må Gott och glad påsk alla!!
Disa

6 kommentarer:

Regreening sa...

Så mysigt...Muurikkan....är det stekhällen/pannan?
Önskar mig en sådan.
Visst är det härligt att vara ute...har precis beställt tågbiljetter till Kiruna. Lillgrabben..15 åringen och jag skall försöka vandra upp på toppen av Keb.
Jag älskar att vandra försöker överföra det på barnen.
Glad Påsk!

Tina sa...

Det låter som en härlig påsk! :)

Rät&Avig sa...

Hej!
Kul att du tittade in hos mig!
Näe, du är inte heeeelt ensam. Jag följer några bloggar i grannlandet Norge och där är det rätt många som virkar/stickar pads.Perfekt till små garnsnuttar som inte går att använda till nåt annat...
/Ann-Britt

Emilia sa...

Vilka härliga bilder!
Det har verkligen varit en varm påsk - jag fick ett tag för mig att det var sommarlov istället för påsklov ;)

Annelie sa...

härliga Bilder
påskkramar

Hedvig sa...

Låter som du haft en riktigt härlig helg! :)

Kram