måndag 7 maj 2012

Till min hemlis igen

Jag tror att min hemlis är Manduzana stickar!! Har jag rätt? Varför jag skriver nu är för att något har gått fel med sista hemlispaketet. Jag fick ju som sagt avin i fredags, men då jag kom dit fanns inget paket. De letade och letade, men inget fanns. Idag fanns inget heller och de kan inte spåra det. Så nu behöver jag din hjälp. Var det ett brevpaket (vadderad påse) liksom eller ett paket? Finns det någon information du kan ge mig som skulle kunna hjälpa? (du kan ju maila om du hellre vill det)

Jag vet inte riktigt vad posten håller på med. De säger att kanske du satt på en adresslapp som lossnat och skyller bara på massa sådant tyvärr. Så all information du kan ge mig vore bra. För det enda de säger till mig är att jag nog aldrig kommer få paketet och att de inget kan göra. Jag vill dock inte ge upp än och har ett nummer jag kan ringa imorgon, men då vore det bra med mer info och särskilt på om det var "brev" eller paket. Jag har sagt att jag tror det var brev.
Ha det gott!
Disa

3 kommentarer:

Otaliga projekt sa...

Åh! Vad håller dom på med! Du har ju fått en avi och dom skickas ju inte ut lite hoppsanhejsan. Det är väl adressen på paktet som ligger till grund för aviutskicket....
Jag blev lite upprörd nu när det är ett garnpaket som är på drift.
Hoppas verkligen att det löser sig.
Sarah

Manduzana stickar sa...

Det är helt rätt, det är jag! Vad dumt att det har försvunnit! Paketet måste ju finnas någonstans eftersom du har fått en avi. Paketet måste ju ha gått igenom postcentralen i alla fall, för det är väl dom som skickar ut avi:erna?
Det är ett sånt där grönt vadderad kuvert som man köper färdigfrankerat på posten i storlek M (tror jag). Och adressen skrevs direkt på paketet. Vad dumt att jag inte skrev någon avsändaradress, men det skulle ju vara hemligt.

Renée sa...

Fy vad taskigt! Själv får jag hela tiden poist till en granne som heter nästan likadant, man kan ju bli galen!