söndag 21 augusti 2011

Koftan växer....


....så sakteliga. Framstyckena har blivit rätt lång och jag börjar nu ångra att jag inte stickade dem uppifrån och ner istället. Men nu finns ingen återvändo och det går ändå. Regnet har drällt ner i dagar igen och man har mest kurat inomhus hela helgen. Min yngsta och jag har haft Harry Potter helg. Då blir det ju en hel del stickat. Även på sådant man borde låta bli tills koftan är klar......hm....*ler*

Jag hoppas på att kunna få tid till växtfärgnings svamp plockning och växtfärgning snart. Det längtar jag riktigt mycket efter. Men tiden räcker inte till, till allt, och vädret jobbar mot mig. För trevligast är det ju att strosa i skogen utan att det regnar. Men så länge blir det nog en till Harry Potter film med sonen, för han är lika uttråkad som jag nu.
Lev väl!
Disa

6 kommentarer:

The Knitwit sa...

Vacker färg! Det blir spännande att se det färdiga resultatet så småningom! :)

Annelie sa...

himla fin färg
gillar dina gröna och gulrostiga färgerna
kramar

Heldri sa...

Så lustigt - vi håller också på att plöja igenom HP-filmerna! Vi hoppas att den sista ska visas på bio även nästa helg för vi har inte hunnit sett den än.

Maritas Maskor sa...

Det låter jättemysigt med filmdagar med sonen! Även fast det är trist att det regnar, så blir det liksom tillåtet att mysa, sticka, sticka och mysa.... :)
Koftan ser ut att bli väldigt fin. Ska bli kul att se hela sen :)
Jag håller också på med lite olika just nu. En tröja i lite restgarner som jag har, ett par monkeys-strumpor, alla möljiga detaljer som ska förbättras på klänningarna och spika takstolar till boden...
Jag ser fram emot att få se dina svampfärgade garner sedan :)
Ha en skön söndagskväll!
Ps, jag ska försöka få iväg ditt paket imorgon:)
Kram Marita

farmor ankus sa...

Så fin den ser ut, härlig färg.
Jag skulle vilja fråga dig,,,, vilka svampar anväder du till färgning, Jag är en riktig novis på detta.
Ha det gott
kram

Hedvig sa...

Underbar färg! :)