tisdag 2 augusti 2011

FrukoststundJag har masat mig upp, skakat liv i kroppen och tvingat ögonen att bli pigg. Sedan ställde jag mig framför spisen och kokade mannagrynsgröt. Jag är ingen frukostmänniska, och halv elva är tidigt att äta frukost för att vara mig. Men jag fick syn på blåbären i kylen, och jag älskar mannagrynsgröt med socker och färska blåbär.

Jag brukar äta det jätte mycket till lunchfrukost på sommaren, och det slog mig att i år är detta första gången!! Skumt. Men tiden den går så fort, och nu är vi redan inne i Augusti, hur nu det gick till.....

Nä nu, har gröten svalnat medans jag har suttit och stickat på mitt alpacka projekt, så nu ska jag äta och sedan sticka lite till.
Må gott!
Disa

11 kommentarer:

mary-ann sa...

här är en till som nyss har masat seg upp...men blir bara kaffe till frukost...brunchen tar jag när jag har vaknat till ordentligt :))

Heldri sa...

Visst går tiden fort! Jag tycker det nyss var juni och nu är det snart medeltidsveckan på Gotland som alltid brukar avslutas med en viss biton av höst i luften. Det är ju inte klokt, vart tog sommaren vägen?

Mmatilda sa...

Så gott med blåbär! men jag tar dem på filen i stället, jag är ingen grötätare...

Hedvig sa...

Blåbär, det åt jag också till frukost idag! :)

farmor ankus sa...

Vist går tiden bara iväg, men vilken härlig frukost du gör. det ska jag nog fixa till mig i morgon.
JAg är helt ny på din blogg och jag förundras av dina fina keltiska gjorda skaer dom är mycket fina.
HA det gott
kram

Margita sa...

Den 20 augusti är det Medeltidsdag på ErskMats i samarbete med Hassela Medeltidsgille och Sensus det kanske är någonting för dig. Om du vill veta mer ring 0652 41019 eler Boerje direkt 0652 10100 eller 070 250 32 65 och hälsa från mig.
Kram Margita

Sjöormen sa...

Vilka fina saker du gör! Tycker växtfärgat garn har ett speciellt djup i färgen :-)

Madeleine sa...

Ser fint ut! Härligt med ränder :)

nattugglan sa...

hej va roligt att du blev "min följare".. Vi skall åka ut til Ullvön nästa gång jag åker till Docksta..men kanskje det är finare där på sommaren..så då får det bli nästa sommar.Vi stod o väntade på bussen en dag o då va det 18 st som skulle till ullvön...båten gick kl 10 o hem 16 sa Annica.Mannagrynsgröt med bär är gott...o tröjan ser fin ut..härlig mjuk!..

Sunna sa...

den frukosten gör mig grön av avund, och tusen tack för din snälla kommentar hos mig, det är fantastiskt med dessa bloggvänner vad de kan stärka ens självförtroende

Maritas Maskor sa...

Vad det låter mysigt med en sån lugn frukoststund och härlig stickning till!
Och tack för "skickningen". jag ska vänta nu varenda dag vid postlådan :)
Ha en jätteskön helg!