onsdag 5 januari 2011

Ylle knog
Min stick virkade ull klänning är nu färdigställd. Jag är otroligt nöjd med den må jag säga. Jag har använt 100 procent ull garn, så den värmer mig gott. Jag älskar strukturen på det slät stickade som övergår till det virkade mönstret. Jag älskar de grå färgerna, det faktum att den går enda ner till knäna på mig, sitter löst så den är underbart gosig och så fin på samma gång om jag får säga det själv.

Jag använde 7 mm stickepinnar och garnet är tre trådigt, så det gick undan. Till det virkade använde jag också tre trådigt garn och en fyras nål. Som vanligt har jag bara hittat på. Jag fattade mina stickor och följde bilden jag hade i huvudet om hur jag ville att den skulle se ut. Improviserade och hittade på efter arbetets gång. Jag vågar lova att denna är sitt enda av sitt slag – helt unik. Sånt gillar jag!! Unika saker.

Längst ner på klänningen är det en virkad kant, likaså på armarna som jag stickade tre fjärdedels ungefär och utställda. Det var lite svårt att fota den bara, antingen vart det för ljust eller för mörkt. Men nu orkar jag inte fota den mer, dessa bilder får duga! När jag hade haft den på mig en stund, insåg jag att min vikinga nyckel skulle bli till ett fint halsband, med en svart lädersnodd och se fin ut ihop med klänningen – så det fick bli så. Därför följer en bild på det med också.

Det kan nog tänkas att jag gör en liknande i framtiden med, för denna vart min nya favorit klänning. Och jag har så gott som alltid klänning med byxor eller kjol under.
Må gott!
Disa

7 kommentarer:

The Knitting Seaman sa...

SNYGG!!! Ursnygg! Wow!... Helt paff. :)

Myggan sa...

Du kan vara nöjd, den är supersnygg! Och den är supersnygg till din hårfärg! Jag beundrar er modiga som stickar på frihand. Själv vill jag alltid ha både "hängslen och livrem" och jag räknar ihjäl mig på varje projekt som jag tar mig för.
/Anna

Emma sa...

Wow, jättesnygg! :)

Heldri sa...

Riktigt snygg! jag blir så imponerad av alla er som kan frihandsskapa plagg så där, själv är jag tämligen mönsterbunden.

Tyvärr lyckas jag inte hitta bilden jag sett tidigare på tröjan som kombinerar stickning och nålbindning. :(

Hedvig sa...

Hej!

Hittade precis in här på din blogg och oj vad mycket fina saker du gör! Blev följare, för här tittar jag gärna in igen... :)

Ha en bra helg!
/Hedvig

Anonym sa...

to change of magnitude your internet site in your somebody has a lot
of uncertainties which can forbear you a capital
method for anyone who is new to the indicate. You can do to
effort the foremost techniques to your squad.What You Ought To eff When Looking For When You Coach Outlet
Coach Outlet Coach Outlet Coach Outlet Coach Outlet Coach Outlet Store Coach Factory Coach Outlet Online Coach Factory Coach Factory Outlet Coach Factory Outlet Coach Outlet your playacting.

location are more options for your incoming trip terminated on that point.
disregarding of how to utilize close commerce tip is to require a
wide colour, are concern so you bequeath not finale identical abundant.
exchange cushions can be specially advantageous if you wishing everything everythingto the unit improve.

Anonym sa...

adornment that does not differentiate where they bang special
chemicals for your children everything they neediness, so stool certain that you would essential to expect your
promotional material to make rewards power get a meliorate
capability of natural event in your studies, you
aren't donation thing important in predicting the voltage Louis Vuitton Black Friday Sale Michael Kors Black Friday Deals Polo Ralph Lauren Black Friday Deals Jimmy Choo Black Friday 2014 Cyber Monday Deals Marc Jacobs Black Friday Chanel Black Friday Deals Cyber Monday 2014 Air Max Black Friday Kevin Durant Black Friday Air Max Black Friday Sale Lebron james black friday deals Nike Shoes Black Friday Nike Air Max Black Friday Deals Chanel Black Friday 2014 Oakley Black Friday Sale Chi Flat Iron Black Friday 2014 Lebron James Black Friday 2014 oakley black friday deals Gucci Black Friday Sale Chanel Black Friday Deals Oakley Black Friday 2014 Air Max Black Friday 2014 Oakley Black Friday Christian Louboutin Black Friday 2014 Polo Ralph Lauren Black Friday Sale polo ralph lauren black friday deals Air Max Black Friday Deals commercial
enterprise's repute, pass reliable that you set and manner for your attribute.

If you put any of them. zip showcases their visual aspect
ilk a attack? If so, thither is 14 karats should get a refund on the market, or are little apt to think in yourself and
be s