måndag 24 januari 2011

Solpromenad

Jag har varit på en underbar solpromenad i skogen med Gumman och Sebastian min yngsta son. Vi är så gott som frisk nu tack och lov. Hostar lite bara. För några veckor sedan var snödjupet här 132 cm, sedan dess har det snöat en hel del och mycket har snöat över. Bilar som stått länge på tex en parkering, syntes inte ens. Det vart svårt för plogbilarna att veta vad som var bilar och vad som var snöhögar.

I skogen var den upptrampade stigen vansklig. Man gick i godan ro och så helt plötsligt sjönk man ner upp till ljumsken och satt nästan fast. Så man försökte gå på lätta fötter, för att slippa sjunka ner. På en bild så ser man en samekåta överöst med snö, såg så skojit ut. Snart vet man inte att den är där under om det snöar mer.

Gumman sprang på och busade och lekte. Hon älskar att leka i snön och hon plumsade och sprang som en tättvilling mest hela tiden. Man blir glad av att leka med henne och titta på när hon springer och leker själv med. Det var bara 8 minus med, så det var en mysig promenad och UNDERBART att komma ut igen.

Inomhus pågår mina projekt för fullt. Nålbinder, stickar, virkar och syr på tenntråds armbandet. Gör lite här och där på alla projekt. Förhoppningsvis blir något klart snart. Under tiden ska jag försöka gå och fota den röda sjalen, för imorgon ska den ges bort.
Må gott!
Disa

1 kommentar:

Hedvig sa...

Vad underbart det ser ut! Här (i Stockholm) har det slaskat alldeles för mycket ett tag så snön har bara blivit en hård, skitig kaka. Gillas inte!

Fin hund du har också! :)

Ha en bra dag!
Kram