onsdag 26 september 2012

Mirra och däcket

Kärleken sa att sådana här hundar älskar att leka med däck. Nog trodde jag att hon skulle tycka att det var lite roligt, men inte att hon skulle vara helt tokigt glad i det inte.....hon absolut Ä L S K A R sitt däck. Hon har det ute i stugan och direkt hon hoppar ur bilen springer hon fram till däcket, trär det om halsen och springer ett varv runt huset.

När hon sitter och spanar ner mot vägen har hon kvar däcket runt halsen. Bilden efter visar det hon ser när hon spanar ner mot vägen. Som ni ser, så ser hon på långt håll om någon kommer åkandes och det kanske inte syns så bra, men det är ett gäng kossor där nere med.

Hon ligger med det runt halsen och vilar, eller biter på det. Hon ställer sig och trycker fast det med tassarna och försöker slita sönder det med tänderna osv. Men favoriten är när vi tar tag i snöret och svingar däcket runt runt över våra huvuden och hon får hoppa gång efter gång för att hinna bita tag i det. Ibland tar hon sats och hoppar extra högt och hoppar in i däcket med huvudet, istället för att bita tag i det.

En gång när kärleken var ensam med henne i stugan och han inte lekte med henne på kvällen, väckte hon honom 4 på morgonen och lurade ut honom för att leka med däcket!! Så ni förstår att det är en favvo hon har va?! *ler* På detta sättet  (som på bilderna) kan hon roa sig själv länge med, medans jag sitter och stickar lite.

Tack för alla goa fina kommentarer ni ger mig, de värmer oändligt!! *slängkyssar*
Lev väl!

5 kommentarer:

Heldri sa...

Så fin hon är Mirra, jag skrattar gott åt hennes lek

Ninja sa...

Vad roligt man kan ha med ett däck :)

Lilla Anka sa...

Hahaha! Underbart! Så mycket energi hon verkar ha!

Maritas Maskor sa...

Vad fin hon är!!
Och så kul att hon har funnit sin favorit!
Det är ju härligt med motion som samtidigt är KUL!!

retrostuff sa...

Vilken underbar lekberättelse. Vem trodde ett däck skulle vara så kul? Må gott, kramar / My