lördag 15 september 2012

Myslördag


Färgsvamparna har inte kommit igång riktigt som de brukar, är ute och skannar naturen mest varje dag, men hittar bara fåtalet mot för vad jag brukar.....förhoppningsvis så kommer de tids nog. Det är ju verkligen ett svampår i år, det måste väl ändå även färgsvamparna ha insett?! *ler*

Men jag njuter varenda minut i naturen och insuper all dess skönhet till fullo. Ännu finns det blommor som blommar att vila ögonen på. För att inte tala om all fin mossa och alla färg glada svampar. Jag är inte riktigt redo för vinter än, så jag hoppas på en lång höst. Och alla dagar det är sol när jag ska äta frukost, blir det stickfrukostar på balkongen. Eller om vi är i stugan ute på gården. Idag skiner solen för fullt och jag och Mirra har spenderat två timmar i skogen. Hem kom jag med bara 12 Rödskivlingar......men det är ju bättre än inget!!

Jag kan knappt bärga mig inför att börja växtfärga igen!! Jag längtar och längtar. I och för sig KAN jag börja färga redan nu då jag har tillräckligt med svampar för kanske 8 nystan. Men jag brukar oftast vänta tills jag har massor av dem. Man får se om jag kan hålla mig eller inte....

Nu ska jag äta mat, sticka och kanske wordfeuda lite!! (själv tycker jag att jag börjar bli lite bättre på wordfeud nu och mitt poängrekord på ett ord är 144. *glad*)
Frid!
Disa

3 kommentarer:

Hedvig sa...

Tack!
Och coolt det där med svamparna. Har ingen aning om hur växtfärgning funkar. Skulle du inte kunna göra ett inlägg om det sen när du sätter igång? Vore jättekul att läsa!

Kram :)

myrica sa...

Ja du det blev inte så mycket av mitt färgade garn, jag blanda flera svampar för jag hade inte hittat så många.
Jag tycker det är så knasigt, för det brukar väl vara så gott om så, nåja jag får hålla ögonen öppna.
HA det gott
kram

Otaliga projekt sa...

Jag tycker verkligen att du har tagit dig i WF. Snabbt på så kort tid.
Sarah