onsdag 4 april 2012

Ränder


Vita och grå randiga blir dessa sockar jag virkar på. Jag är svag för olika grå nyanser tillsammans med vitt. Önskade jag hade en lite mörkare grå nyans att blanda in med, men jag får nöja mig med detta. Och det blir ju fint det med. Många projekt håller jag på med......*ler* Kanske man skulle avsluta några nu i påsk?....men det enda jag vill är att börja på fler! Tur det är påsklov nästa vecka.

Här har vintern kommit åter som hos så många andra, just som jag hade burit upp solsängen (underbar retro) och baden baden, samt bord och stolar till balkongen. Någon timme senare yrde stora flingor runt i blåsten och det var bara att hämta in dynan till baden baden och solsängen. Det mesta har smält bort igen inne i stan, men ute i stugan är vägarna delvis täckt med snö.

Jag tycker det räcker nu! Jag vill ha våååååår! Så rätt sur blev jag allt. Dessutom har det varit sex minus på nätterna och nollgradigt på dan. Och blåsigt. Många dagar har det snöat nån timme eller tre nu, men idag har vi hittils förskonats. Jag hoppas det fortsätter så och att vi får vårväder hela påsken igenom!
Och tack till er alla som lämnar mig gulliga och snälla kommentarer!! Det värmer mitt hjärta ska ni veta. Och jag blir jätte glad när ni inspireras av mig. Det är en sann glädje att vara någons inspiration. *ler brett*
Må gott!
Disa

8 kommentarer:

Anonym sa...

Jätte fina socker som du håller på att virka! Jag hoppas du får en jätte fin påskafton med familjen din! Tänker på dig fining.

Kramar

- Katrina

Mmatilda sa...

Fint med randigt!
Ha en glad påsk!

Myggan sa...

Jag håller med, randigt är så fint.
¨Här kom kom det pyttelite snö i söndags, men tråkigast är kylan på nätterna. Vem blir glad av 8 minus i början av april? Suck!
Glad påsk på dig!
/Anna

farmor ankus sa...

Jag blir lika glad varje gång jag är inne på din blogg, där är alltid något nytt fint som du virkar, jag gillar dina virkade plagg och sockar.
HA en riktigt god Påskhelg
kram

Renée sa...

Här i småland har det oxå varit så j-a kallt, minus 10 på nätterna. I helgen skulle det bli riktigt oväder... Våren får nog ligga på is ett tag...
Glad påsk och kram!

Lilla Anka sa...

Wow! Snygga sockar! Jag gillar också grått och vitt! Sockar behöver man även i Skåne denna påsk :( Kallt äckligt, blött, blåsigt, snö......var är våren????
I mitt tv-rumsfönster! För där har salladen börjat växa!!!!

Emilia sa...

Fint med grårandigt! Glad Påsk!

Lena sa...

Här i Värmland har våren också tagit en rejäl paus!
Men det är april; snö ena timmen, regn den andra och slutligen lite sol. Minus på nätterna så mina blommor i rabatterna undrar nog var våren blev av.
/Lena