torsdag 26 april 2012

Gnällig och idelösLite synd om mig är det allt. Sitter nästan dubbelvikt av magkramper, jag har ingen choklad hemma och det spöregnar. *jämrar mig* Tabletter och vetekudden är min bästa vän just nu. Försöker bli på bättre humör genom att sjunga favvolåtar tillsammans med Creedence och sticka lite. Vi får se hur det går. Annars kanske jag senare kan lyckas få någon annan att tycka synd om mig, och bringa mig lite choklad! *skrattar*

Så kom jag på att jag ju har glömt att visa att jag vann fina Maritas utlottning för ett tag sedan och fick denna härliga bok av henne med posten en dag. Återigen, tack så jätte mycket för den!! I övrigt väntar jag med iver på den briljanta ide´n om knapplösningen, men den verkar utebli. Sömnen vägrade bringa mig den och min vakna hjärna likaså, så nu väntar koftan jag vill använda på bättre tider. Ideér mottages tacksamt.

Kanske ska säga att jag testat olika virkade knappöglor och sydda eller hur man ska beskriva dem. Inte nöjd. Funderar på knyt, men då får jag ju inte använda de fina knapparna jag valt efter stor beslutsångest från min samling....så vad ska jag göra!!??
Ja, rätt eländig och gnällig är jag idag. Lovar bot och bättring till imorgon.
Frid!
Disa

7 kommentarer:

Mmatilda sa...

Antar att du också redan tänkt på att sticka en lös knapprand, eller vad kan det heta, och motsvarande med knapphål på andra sidan, som stickas fast på koftan. Det är vad jag kan tänka ut...
Jag har faktiskt del ett av "Hemslöjdens handarbeten", den handlar mest om att sy och brodera men har en del fina bilder att inspireras av!

Anonym sa...

Jag måste erkänna att ditt paket kommer nog komma efter månadens slut. Jag kommer att lägga det på posten imorgon men eftersom det är klämdag och röd dag nästa vecka kanske april hinner ta slut innan paketet når dig. Men det kommer! Kram/Hemlisen

disa sa...

Ingen fara alls hemlisen min, det blir nog så för många av oss. Hoppas du får en trevlig sista April! kramis

Lena sa...

Skickar dig en tanke och hoppas att din magvärk slutar omedelbums. Fortsätt lyssna på Creedence, de är bra. Kan inte hjälpa dig med choklad men...tänka tanken kan jag.

Emilia sa...

Man får vara gnällig ibland ;)

Maritas Maskor sa...

Himla tråkigt med ont i magen! Ibland kan det hjälpa om man kan sova en stund. Kanske är det att man slappnar av lite då.
En knäpp-idé kan också vara att köpa en kiltnål. Det kan vara ganska snyggt att "knäppa" med.
Fast det beror ju helt på hur modellen ser ut förstås, om det passar menar jag.
Kram och hoppas att morgondagen blir en mycket bättre dag :)

farmor ankus sa...

Ja ibland så är väl dagen inte som man vill ha, man vaknar och tycker att det är surt redan när ögonlocken öppnar sig, men tro mig det brukar ordna upp sig, och jag förstår eländet att inte ha choklad.
Hoppas du får en bra helg och Valborg.
kram