fredag 29 juli 2011

Ulvön och semester del 2
Nu äntligen kommer jag mig för att blogga om del 2. Det blir en faslig blandning av olika bildkvaliteer. Men strunt. Det blir en bild som visar ön Högbonden, några bilder från Bönhamn när vi tuffade in där och la till. Två bilder från en liten härlig butik med blandade hantverk. Allt från vävda mattor, stickat till diverse olika trähantverk och suovenirer. Utanför butiken var ett fint träbord med stolar och fina skålar mm. Jag vart riktigt vävsugen då jag var där inne, det är ju över ett år sedan jag vävde nu och jag har en hel del jag skulle vilja väva.

Så är det fler bilder från Ulvö hamn, denna gång taget när vi kom intuffandes i den, två mörka bilder innifrån från Ulvö kapell (man fick inte ha blixten på) och en utanför. Sedan visar jag Bilder av resturangen Almagränd, med deras båtbuffe och en bild mot hamnen från deras uteservering där vi satt och drack en kall öl.

Vidare visar jag Ulvö handelsbod, en bild som vart väldigt mörk från när vi satt på Ulvö hotells uteveranda och drack varsin kall Höga Kusten öl. Meningen var att man skulle se namnet på flaskan och utsikten med hamnen utanför. Och så lite andra smått och gott bilder på Ulvön och några bilder ute till havs.

De visas i en faslig oordning och jag hoppas ni kan luska ut vilka som är vilka. För jag orkar inte greja mer noggrant än så här med dem och inlägget.
Må gott!
Disa

5 kommentarer:

Maritas Maskor sa...

Vilka härliga Bilder!
Jag tror minsann att jag har varit i den där kyrkan!!

Jannika sa...

Fina bilder!

Sv: Tack! Det ska jag ha. :)

Mmatilda sa...

Jag kunde läsa namnet på flaskan när jag klickade på bilden så den blev större - mycket passande! Visste inte att det fanns något sådant.
Man blir i alla fall mycket semestersugen av dessa fina bilder. De ger den där känslan av lugn och ro som semestern innebär, eller i alla fall så som man vill att det ska vara!

Christel Wijk sa...

Jättefina semesterbilder. Man njuter verkligen när man ser på dem. /Christel

Emilia sa...

Man vill verkligen åka dit när man tittar på bilderna ;)