söndag 3 juli 2011

Semesterfix och beslutsångest


Imorgon far vi iväg med båten på en veckas semester om allt går som vi tänkt oss, och det inte blir oväder eller något. Jag har handlat två gånger då minnet svek mig den första rundan, tvättat, packat, skrivit kom ihåg listor, duschat (far imorgon bitti och orkar inte det då) och försöker välja de projekt jag ska ta med.

Det blir kärleken, vår yngsta och jag som far. Vår äldsta är hos sin farmor fram till fredag då han drar till stockholm på Sonisphere festivalen med två av sina vänner. (glad är han som inte är en fan av båtliv) Så kommer vi alla hem på söndag nästa vecka.

Det här med att välja projekt är inte helt lätt inte.....hm......packar och packar om hela tiden. Mitt Alpackaprojekt har inte växt så mycket och jag filurar på att ta med det och två virkprojekt.......samtidigt som jag oroar mig för att glömma packa ner något jätte viktigt. Därav kom ihåg listan. Så har min äldsta lovat att vattna allt här hemma, så jag har skrivit två kom ihåg lappar och satt upp till honom med.

Men nu må jag bestämma mig för vad jag ska ta med!!! Borde lägga mig halv tolv i vart fall. Min MP3 är laddad med ljudböcker, musik, film och olika avsnitt av tex Two and a half men, sonens är också laddad. Min nödladdare (som jag kan ladda mobil och MP3 med) är nedpackad med många batterier, kamerans batterier är på laddning (bara jag inte glömmer dom) och småflaskor har fyllts med tvål, schampo mm. Så jag känner mig någolunda redo. *pust*

Bara tvätten som är torr i morgon och kylvarorna ska packas ner i morgon bitti, för snart ska projekten vara bestämd och packad med. Åh, vad jag längtar tills vi tuffar oss ut ur staden!
Så nu blir det tyst här en vecka medans jag bedriver vila, mys, sol, bad, grillning, stickning, virkning mm. Det blir slöa dagar och en riktigt efterlängtad och välbehövd vila. Havets härliga ljud ska söva mig med sina gungningar och härliga ljud varje natt!! *kuttrar*
Ha det så bra alla och må gott!
Disa

4 kommentarer:

Margita sa...

Jag förväntar mig bilder ha en skön semester

Heldri sa...

Ha en härlig semester med massor av njut!

Hedvig sa...

Packa ner alla projekt! ;)
Hoppas i alla fall ni får en riktigt fantastisk semester och att inte sonen regnar bort på Sonisphere som vi gjorde förra året!

Kram

Emilia sa...

Hoppas ni har det bra på båten och att det fint väder!