fredag 10 juni 2011

Sommarvärme!


Hela veckan nu har vi haft kanonväder. Idag är den varmaste dagen, termometern visar 25 grader i skuggan. Då behöver man mycket vatten, glass, paj med kall sås till, frukt och iskall coca cola med is i tycker jag! Satt och stickade på mitt Alpacka projekt en stund, men bytte till mitt bomullsprojekt istället. Bara att hålla i ull vart för mycket. *ler glatt*

Nu är det verkligen sommar!!
Imorgon fyller min yngsta son 12 år, så då blir det fullt upp med det. Och ikväll blir det bakning och sonen har tårtgöromål. Han vill alltid göra tårtan helt själv. Och god och fin blir den med många marsipanrosor på.

Denna vecka har flygit fram och varit jobbig med massa saker som måste göras och möten hit och dit och massa annat. Men jag hann med att mysa lite med bästaste Linda några timmar i vart fall i onsdags. Förutom det har det inte varit mycket mysande. Men veckan som kommer blir lugn tack och lov. Hoppas kanonvädret håller i sig.

Många är vi som har problem med Blogger av och till, och nu kan jag inte kommentera på era bloggar igen. Hoppas de kan lösa allt strul snart för gott!
Nu ska jag jäkta iväg på stan en snabbis för att hämta ut sonens biljett till Sonisphere på ATG, för han far dit i Juli. Annars kommer jag säkert att glömma bort att hämta ut den helt, och det vore ju synd då jag redan har betalt den. *ler*
Må gott i värmen alla!
Disa

5 kommentarer:

Lilla Anka sa...

Men hallå! Är det Norrland som knyckt sommaren?
Här i Skåne är det bara 16 grader, i helgen hade vi 30!!!????

Heldri sa...

Här är det varmt också. Det har varit en del åska och lite regn, men mest varmt. Jag bytte gardiner i två fönster igår och höll på att flyta bort. I helgen blir det nog premiärbad i sjön!

Ha det gott!

Mmatilda sa...

Jag har också njutit av värmen, har hört att den ska räcka över morgondagen också. Just nu är det 25 grader i skuggan, klockan åtta på kvällen, det är inte så ofta vi har det!

Emilia sa...

Åh paj - ser gott ut ;)

Kattis sa...

Vad härligt med nåt gott och en stickning i solen!