måndag 13 juni 2011

Helgen som varit

Denna helg har varit underbar!! Sol och värme. Mys vid havet och mys hemma. Sonens födelsedag och en härlig dag med kärleken igår utan barn. Veckan som förflöt bjöd på 26 grader i skuggan, idag regnar det dock men det var faktiskt skönt att kunna öppna ett fönster och KÄNNA att det strömmar in luft. Så det var bara en skön paus.

Det blir ju inte mörkt på nätterna nu, så ljuset hägrar här och man har faktiskt lite svårt att komma sig i säng. Klockan blir lätt två tre eller mer innan man knoppar. (förutom igår då jag somnade tio) Lördag kväll och in på natten satt jag ute på balkongen och virkade på min stick virkade kjol jag har hållit på med ett tag nu. Och allt jag då gjorde fick jag ta upp följande dag, eftersom jag hade minskat för mycket. *suckar* Jag tänker skylla detta på värmeslag, istället för klantighet. *ler* Igår gjorde jag om och rätt.

Jag tror jag har snöat in på stickvirkade saker. Jag vart lite kär i det helt enkelt, så det finns risk för att ni får se en hel del av sådant framöver.
Må gott!
Disa

5 kommentarer:

Mmatilda sa...

Visst är det härligt med de ljusa nätterna!
Jag funderar vad du menar med stickvirkade saker? Det ser ut som kjolen är virkad upptill och stickad nedtill, kan det vara så kanske?

disa sa...

Ja, det är så jag menar. Att ett plagg har både stickade och virkade delar. Är så fint att blanda. =)

Lilla Anka sa...

Vilket bra ord: stickvirkat! Själv försöker jag lära mig att nålbinda.....hrmmmmff.... som en liten förberedelse inför årets medeltidsvecka i Visby!

Hedvig sa...

Det låter som du haft en fantastisk helg! :)
Och jag ser fram emot att få se mer stickvirkat! ;)

Kram

teresa sa...

Stickvirkat låter superfint. Och kjol.
Min dotter köpte en underbar virkad kjol i en dyr second hand-affär, jag är sugen på att försöka virka en likadan.
Härligt med sommar, hav och ljusa nätter. Njut!