onsdag 22 augusti 2012

Dagens middagDagens middag blev kalkon och ost sås, med pasta och egenodlad sallad, gräslök och finhackad paprika. (fast jag råkade fota innan gräslöken och började äta innan jag kom på det, så bilden är utan) Känns härligt att hacka sin egna paprika till måltiden, klippa gräslöken och salladen. Det var jätte gott. Och ÄNTLIGEN börjar gurkorna bli större. Den största är nu drygt två centimeter tjock och sju centimeter lång.

Det är olika sorters minigurkor jag har odlat, så de ska inte bli mer än 10-12 cm lång. Alltså behöver vi inte vänta så länge till på den första!! *glad*

Min uppifrån och ner klänning är nu avmaskad på längden och jag har ärmarna kvar och kanten upptill. Men ärmarna ska vara kort, så det känns som om slutet är nära nu. Kanske, kanske jag hinner få ha den på mig innan sommarens slut. Nätterna är mörk nu och vid halv elva är ljuset borta. Jag saknar redan de ljusa nätterna. Även om mörkret även det har sin givna charm. Men mörkret varar ju såååå många månader jämfört med ljuset. Så man uppskattar de ljusa nätterna enormt och varje år känns de lika magiska.
Frid!
Disa

3 kommentarer:

frisky frog sa...

Mmmmm, nu blev jag hungrig! Egenodlat är bäst. Det smakar 100 ggr bättre än handlat.
Du bloggar väl klänningen när den är klar? man blev ju lite nyfiken nu...

Renée sa...

Ser gott ut, Mums!!!

myrica sa...

Det såg gott ut med din middag. Jag håller med dig om att det är ju bara så gott att hämta sin mat från Trädgården.
Ja här mörknar det oxå fort men tror att det är det dåliga och regniga vädret som gör det.
Ha det gott
kram