tisdag 1 mars 2011

17 års dags mys med kärleken
Idag firar vi 17 år tillsammans!! Och vi tog en skoter tur upp till myren i solen och grillade. Det var helt underbart!! Solen värmde och elden värmde och jag satt på fårfällen och njöt. Det var inte nollgradigt idag, men bara 4 minus och en härligt blå himmel, ingen blåst också solen. Allt var perfekt.

På väg upp, var Gumman på väg hem med svärmora, men hon satte av efter oss trots svärmors rop och visslingar. Hon sprang bakom skotern hela vägen upp, för hon hade bestämt sig för att hon SKULLE bara med oss. Den lilla odågan. *ler kärleksfullt* När hon kom för nära och jag sa "Akta!" lyssnade hon och aktade sig och så gjorde jag hela vägen upp och ner, jag tyckte hon var jätte duktig. Matte var mindre glad för att hon stack.....

Lukten av brasrök och våt ull är ljuvlig!! Minner mig om när jag var liten. *nostalgisk* Dessa sensationer fyllde min näsa när jag satt på min fäll och virkade på en ny sjal i ull. Den vita sjalen i bomull har bara några varv kvar innan den är färdigställd, och vi får väl se om jag använder den mot sommaren till eller inte. Egentligen är jag inte så förtjust i vitt, särskilt inte eftersom jag alltid råkar skita ner allt som är helvitt det första jag gör. Men den kan nog värma lagom en sval sommarnatt.
Denna färg som jag virkar i nu, i ull - är min färg helt och hållet. Den kommer jag definitivt att använda flitigt, det är jag säker på.

Hur som haver, det har varit en underbar 17 årsdag, med grillning sol och virkmys! Det var kärlekens mins ide´och det var en alldeles utmärkt sådan!! Tack min älskade! *slängkyss*
Må gott!
Disa

8 kommentarer:

Heldri sa...

Grattis till hela 17 år! Det var inte illa minsann och vilken mysig dag ni måste ha haft.

Tina sa...

Så härligt det låter! Vilket fint sätt att fira på. :)

Clara sa...

Oj, 17 år tillsammans, grattis! Ni verkar ha haft en urmysig dag tillsammans.

Ginas stickverkstad sa...

Stort Grattis!!!
Gina

Hedvig sa...

Stort grattis till er båda! :)

disa sa...

Tackar så hjärtligt alla!! =)

skapa och inreda sa...

Grattis till er båda! :)
Härligt sätt att fira på :)

teresa sa...

Grattis, vad fint det låter.