torsdag 17 januari 2013

Morning time

Hot chocolate and my stripey sock knitting, that´s a nice way to start the morning. I have seen that I have readers from different countries, and I will try to blog in english sometimes. But I am not making any promises. But it would be fun to be able to reach other bloggers and video podcasters all over the world. Sometimes I might blog in swedish, and then under that I write a few words in english too. We´ll se!!

I follow a few video podcasts nowadays, and my favorites are:
Knitting in circles,
Round the twist
and
The knit girllls.
Disa


Varm choklad och min randiga sock stickning, är ett trevligt sätt att starta morgonen på. (efter lite wordfeudande i sängen) Jag har sett länge nu att jag har läsare från olika länder, och jag ska försöka att blogga på engelska ibland. Men jag lovar inget. Men det skulle onekligen vara roligt att nå andra bloggare och vide podcastare över hela världen. Ibland kanske jag bloggar på svenska och sedan skriver några rader på engelska under. Vi får se!

Jag följer ju en hel del video podcastare nuförtiden. Ni har väl hittat er väg till?:
Round the twist
Knitting in circles
och
The knit girllls
De är mina favvos! =)
Lev väl!
Disa


5 kommentarer:

Mmatilda sa...

Så duktig du är som skriver på engelska! Jag brukar göra det på min bonsaiblogg, men det får tyvärr den konsekvensen att jag oftast skriver väldigt lite... för jag orkar inte översätta långa stycken. Som en kompromiss på virkbloggen har jag lagt till en sån där automatisk översätttning.

Sockarna blir fina och säkert jättesköna!

Linda sa...

Mm, varm choklad! Så gott! Jag är också sugen på att sticka sockor, men jag har så många projekt som trängs i skallen just nu och vill ut så jag knappt vet var jag ska börja, men det är i och för sig en ganska trevlig känsla det också.

Maritas Maskor sa...

Gud vilka fina strumpor du gör!!
Jag ser att du verkligen har fått kläm på det nu :)
Det måste vara skönt att få båda klara samtidigt, så man slipper att börja om på en ny...
Jag gillar inte riktigt magic loop, men det är väl en vanesak kanske :)
Kram!

myrica sa...

Så fina dina strumpor bilr och så gottmed choklad, det kanske man skulle ta en kopp.
Ha det gott
kram

Hedvig sa...

Låter som ett bra sätt att starta dagen på! :)