torsdag 14 juni 2012

Balkongmys

Vilken härlig eftermiddag!! Värme och sol och god mat och stickning på balkongen. Det blidde pannbiffar gjord av kycklingfärs, och egen gjord potatis sallad på färskpotatis och goda grönsaker. Heeelt ljuvligt! Sedan färsk melon och banan, toppad med riven choklad, smulade Bragokex och gräddglass som heter och smakar som päronsplitt.

Efter det låg Mirra utsträckt på solsängen och jag satte mig i baden baden och stickade på min uppifrån och ner klänning som börjar likna något nu. Lite för ljus bild på den bara. Men ni ser ju att den har växt och det är huvudsaken.

Jag har varit dålig på att komma ihåg att svara på kommentarer, jag glömmer det hela tiden - men jag ska försöka att bli bättre på det. Tack för alla snälla och gulliga kommentarer ni ger mig!! Jag blir alltid så glad av dem.

Imorgon börjar sommarlovet och det bär av till stugan över helgen och vi hoppas på utlovat fint väder. Det vankas grillning och en himlans massa myyyys!
Må gott!
Disa

2 kommentarer:

myrica sa...

Så god mat du har gjort.
och klänningen så jätte fin den kommer att bli, var har du hittat mönstret till uppifrån ned tröja eller klänning, jag blir så sugen på att försöka mig på en sådan.
Hoppas att det blir fint väder nu till helgen,
HA det gott
kram

Madeleine sa...

Vad härligt och gott det ser ut!