måndag 12 december 2011

Tillfälligt avbrott.......är det här hos Disa. För mycket kaos och måsten och för lite ork och tid. Inte ens skärmen på oljelampan som hänger på väggen har dammats av, och julen har stannat i köket och inte lyckats ta sig in tv rummet ännu......Snön den kommer och går. Regnar bort, graderna sjunker under noll och det blir åter snö för att sedan regna bort igen och så håller det på.

Ett omänskligt ansvar hänger över mina axlar dygnet runt, och det närmaste halvåret måste jag på något omöjligt sätt klara saker som är omöjliga att klara. Men det MÅSTE gå fast det inte går. Och för många behöver min hjälp angående andra saker. För mycket hänger på mig. Och jag VILL hjälpa alla som behöver mig.

Det som är ständigt och bestående är hantverkandet. Och naturens läkande energier. Saker görs fel för att hjärnan inte orkar registrera allt, och får sedan göras om. Andra projekt ligger färdiga men ofotade och nya projekt påbörjas titt som tätt. Men jag återkommer snart med bilder och positiv energi igen!!
Lev väl!
Disa

14 kommentarer:

Heldri sa...

skickar stärkande kramar!

Tina sa...

Var rädd om dej och spara en gnutta energi till dej själv. Det är viktigare att du sköter om ditt handarbetande än att du vårdar bloggen. Vi finns kvar här ändå. :)
Dammet syns inte i stearinljussken, brukar vi säja här hemma, när ingen orkat julstäda...
Kramar

Otaliga projekt sa...

Vi finns kvar här närhelst du känner för att komma tillbaka!
Ta den tid du behöver och gör det som känns bäst.
Må gott!
Sarah

retrostuff sa...

Det är lätt att veta vad man borde och ta det lite lugnt... sen är det så himla svårt att sortera och verkligen veta vad som är viktigast. Det är sjukt svårt att försöka prioritera när man befinner sig i för mycket kaos. Många kramar till dig!

Malin sa...

Glöm inte bort att ta hand om dej själv. Gå promenader i skogen. Det stärker och helar!
Tänker på dej!
Kram Malin

Maritas Maskor sa...

Åh Disa...vad ledsen jag blir att du har så jobbigt!
Tänk om vi bodde närmare varann, då kunde jag kanske hjälpa dig med något.
Du vet att du får höra av dig när du vill om du behöver.

Hoppas att du kan hitta något som ger dig energi mitt uppe i.
Tusen varma kramar, Marita

farmor ankus sa...

Det känndes jobbigt att läsa, jag hoppas att du kan stanna upp och få den energi som du behöver för att orka med allt detta jobbiga.
Jag har haft flera jular som här inte har varit så städat eller pyssligt, men det har gått bra ändå.
Det viktiga är att du är med och orkar fira jul.
Många kramar

Hedvig sa...

Usch då, glöm inte bort att ta hand om dig själv bara!

Styrkekramar

Amo sa...

Kom ihåg att andas! Att se det lilla ljuset. För det finns någonstans, kanske i hanverket, kanske i en kram, kanske i att hitta två rena strumpor, som är ett par.

*skickar kramar och energi*

Och du, bloggen är för din skull, den ska ge dig energi och glädje. Men vi är många som tycker om dig och din blogg, vi finns kvar här när du orkar...

disa sa...

Hjärtevarmt tack till er alla som skrivit så gulliga och omtänksamma kommentarer!! Det värmer ska ni veta. Tack för att ni finns!! =)

Mmatilda sa...

Vet inte vad som tynger dig, men jag hoppas det löser sig så småningom.
Vädret har varit knäppt här också, fram och tillbaka, med besvärligt väglag för jämnan, man hoppas det ska stabilisera sig nån gång.
Önskar dig lugn och ro och julefrid!

Anonym sa...

Du inspirerar mig jätte mycket Disa! När du har ork o lust hoppas jag kunna köpa garn av dig.. och höra mer om dina alster.
Må du finna kraft!
fridens vindar..
Leonarda

farmor ankus sa...

Jag hoppas du får njuta av Julen.
Så God Jul på dig
kram

Tant Kofta sa...

God Jul!