måndag 22 juli 2013

Not much progress


My Log Cabin Blanket hasn´t grown much, but I still think it´s fun when I´m knitting on it. But I don´t knit on it often. I think that when fall comes, I will be more interested in knitting on it! I´m really happy with the color choice and love how it looks so far, but I´m in no rush to get it done! =)
Disa

Min Log Cabin Blanket har inte växt så mycket, men jag tycker fortfarande att det är ett roligt projekt när jag väl stickar på den. Men det gör jag inte så ofta. Jag tror att när hösten närmar sig, blir jag mer intresserad av att sticka på den! Jag är jätte nöjd med färgvalet och älskar hur den ser ut hittils, men jag har inte bråttom alls med att få den klar! =)
Frid!
Disa

5 kommentarer:

Emilia sa...

Ser bra ut hittills - skönt med stickningar som får ta sin lilla tid (alltså att man bestämmer det, en del stickningar tenderar ju att ta sin lilla tid ändå vare sig man vill eller inte...)!

myrica sa...

Den kommer att se fin ut.
Ha det gott
kram

Mmatilda sa...

Visst ser din timmerstugufilt bra ut! Den blir säkert jättefin.

Angående att färga med lupiner och färgens ljus- och tvättäkthet mm så har jag inte alls läst något om det från "säker källa", bara sett att andra provat. (Det var sonen som hittade dessa uppgifter.) Själv hade jag inte tidigare hört att man kan färga med lupiner överhuvudtaget. Men jag fortsätter att testa och redovisa resultaten...

Marie Maroschka84@hotmail.com sa...

Hej Disa. Jag skulle vilja köpa mönstret på dina virkade sockor. Hur gör jag? :)

disa sa...

Marie: Maila mig då disashantverk@hotmail.com