lördag 16 mars 2013

WIP´SI am working on many many projects now, and this is two of them. First the green project is a Whisper Cardigan in cotton yarn. I´m thinking about summer now and what to wear a warm summer day.

The second project is socks in zuberball yarn. One weekend when I went to the cabbin I took one 2,5 mm needle instead of 2,25 mm so I could only work on one, thats why one has way more progress than the other. And it was wonderful to knit it beacuse I´m knitting it with a Karbonz needle!! Amazing needles, I love them!! And for me to ever want to knit the other one I had to switch the needle to the second one. So now that one is slowly growing.
Today it is cold and sunny and I am going to knit as much as possible!!
Disa

Jag håller på med många många saker samtidigt nu, och det här är två av dem. Den gröna är en Whisper Cardigan i bomullsgarn. Jag tänker bara på sommar just nu och vad man kan ha på sig en varm sommardag.

Det andra är mina zauberball sockar. En helg när vi for till stugan tog jag med mig en 2,5 mm sticka istället för 2,25 mm, så jag kunde bara sticka på ena och det är därför jag har kommit så mycket längre på den ena sockan. Och det var helt otroligt att sticka den, för jag stickar den på en karbonz sticka!! Helt otroliga stickor, jag älskar dem!! Och för att jag någonsin skulle vilja sticka på socka nummer två var jag tvungen att byta sticka till karbonzen på den. Så nu växer den så sakteliga. Idag är det minus 18 grader kallt och soligt igen. Och förutom att baka ska jag sticka så mycket som möjligt! Kanske kanske blir det en lite längre tur med Mirra med, om hon inte vägrar att vara ute och gå igen som hon ofta gör när det är 10 minus eller mer. Då ligger hon helst inne där solen skiner på henne och sover.
Ha en fin lördag alla!!
Disa

6 kommentarer:

myrica sa...

Så mycket du stickar, och så härligt det ser ut.
Men en sak kan jag nog hålla med vovven om att vara ute när det är sååååå kallt det ska inte behövas, mycket godare och få känna solen genom rutan och det bler sååå varmt och gott.
Ha en härlig lördag
kram

Garnhumlan sa...

Att vi skrev om samma sak samtidigt! Här är också kallt i dag. Oc hundarna har blivit badade, så de ligger helst vid kaminen

Margita sa...

Tack för berömmet jag avundas fortfarande din nålbindning

Malin sa...

Vilken härlig, grön färg! Den tröjan kommer bli superfin. Sockorna ser också ut att bli sköna! Måste säga att jag förstår Mirra mycket väl! Vem vill gå ut i kylan när man kan ligga och götta sig i solvärmen!!!
Ha det gott!
Kram Malin

retrostuff sa...

Så mycket fint, nu har jag bläddrat runt en god stund bland allt det vackra :). Kram, snart, snart vår.

Melody Shih tzu sa...

Här hittade jag en ny blogg och fastnade här en riktigt lång stund! Så fina inlägg med fina foton!
Så fina saker du gör!
Hit återkommer jag mer än gärna!
Melodys matte