fredag 7 februari 2014

Foggy and dark morning



This morning was really foggy and dark. It wasn´t snowing, but it might start. I was lighting candles and knitting all wrapped up in knitwear and my favorite woolblanket I have woven years ago. (the one out of plant and mushroom dyed woolyarn) I had to light several lampss to be able to show you my knitting. I have made some progress on hubbys socks! I am knitting them in Regia Angora Merino yarn and it is so lovely and so so soft!
Have a nice weekend everyone! =)
Disa
Ps, someone has been hacking my disashantverk mail and been using it and it was hard to get it back. I can see what the person has been doing and I apologize for those of you that have recived strange mails from "me". A lot of dirty mails has been sent from my mail and I am really angry about it. IT WASN`T ME!!

Denna dimmiga och mörka morgon krävde levande ljus, stickningen och massor med ull runt mig och på mig. Både stickade kläder och min favorit ullfilt. (den jag vävde för flera år sedan av mitt växt och svampfärgade ullgarn) För att kunna visa er min stickning fick jag tända flera lampor, annars syntes de knappt på fotot. Jag har kommit en bra bit på väg med kärlekens sockar nu! Jag stickar dem i Regia Angora Merino garn och det är så underbart och så himlans mjukt.
Ha en trevlig helg alla!
Disa
PS! Någon har lyckats hacka sig in på min disashantverkmail och tog över den och skickade massa snusk mm från den. Det var rätt svårt att få tillbaka den och detta var första gången någon helt har lyckats ta över min mail. Jag hoppas det inte händer igen! Men om någon har fått konstiga eller snuskiga mail från "mig" så ber jag om ursäkt! Jag är otroligt förbannad över detta. Men det var INTE jag!!!!

4 kommentarer:

Lilla Anka sa...

Usch så tråkigt med hackare!!! Hoppas att det är slut med det nu.
Men så fina strumporna ser ut, och så tunt garn......tror aldrig att jag hade blivit klar med så tunna stickor!
Jag håller ju fortfarande på med min Islandströja som jag köpte garn till i Reykjavik i juni! Förhoppningsvis blir den klar innan våren är här. :)
Ha en bra helg!

myrica sa...

Det ser så mysigt ut med ljus, men jag håller med dig att det har varit grått nu några dagar även här nere på västkusten.
Jag kan inte fatta det roliga att ta andras mail konto eller ta andras bloggar hur dum är man och så otroligt korkat det är, har man inte mera vett så .
Jag hoppas du slipper elände framöver med detta.
Ha nu en bra helg
kram

Fröken Vinthund sa...

Grrrrr för hackare! Man kan undra till vilken nytta!

Hedvig sa...

Underbart foto!

Jag har också haft datorproblem, sjukt frustrerande. :(