måndag 23 september 2013

Growing socksWell, as most of you know I can´t just knit on one thing. I always knit on a LOT of different projects. Right now I am knitting om three socks and today I will show you two pair. (I knit on a lot of other things too, but now I am talking about socks) When you knit on three pairs of socks they grow slowly.....and this is how they look now! =)
Disa

Ja, som de flesta av er vet så kan jag ju inte bara sticka på en sak i taget. Jag stickar alltid på en himlans massa olika projekt. Just nu stickar jag på tre par sockar och idag visar jag er två av dem. (ja, jag stickar ju på en massa annat också, men nu var det ju sockar jag pratade om) Att sticka på tre par sockar samtidigt gör så att de växer långsamt......och så här ser de ut nu! =)
Disa

5 kommentarer:

Otaliga projekt sa...

Det märkliga är att jag får för mig att jag blir färdig med fler saker snabbare om jag håller på med många på en gång. So wrong!
Jag har köpt Signaturestickorna begagnade och om du är intresserad så får du gärna köpa en 3,5 av mig för samma pris som jag gav. Isf kan vi väl ta detaljerna på WordF.

myrica sa...

Men så fina dom blir, jag håller mig till två saker att sticka, annars så blandar jag ihop mönster och allt, (skratt).
Ha det gott
kram

Linda sa...

Otroligt fina sockor! Hermionesockorna är ju bara för ljuvliga!

Emilia sa...

Blir superfina! Det som är bra med att hålla på med flera projekt samtidigt är ju att man får så många fler färdiga på samma gång och får känna sig lite extra duktig och produktiv ;)

PS. Såg nyss på wordfeud att jag nog glömt att göra mitt nästa drag? :( Ville bara säga att det inte var meningen, tiden flög väl i väg som vanligt ;)

metamorphosis sa...

Jättefina sockor!

Tycker mig ha sett att du både har karboz och addi lace-stickor? Vilka är för och nackdelarna med dem tycker du, och hur lika/olika är de?

Har en karbozsticka som jag gillar jättemycket, och skulle ju gärna vilja ha fler rundstickor för strumpstickning, och tja, det skiljer ju lite i pris mellan de två sorterna... ;)