torsdag 6 juni 2013

For the love of nature and sock knitting

I love the nature, and I spend as much time in it as I can. Often I take pictures of everything in it. I find everything from moss, lichen, trees to bark and mushrooms and everything in between beautiful. So I really enjoy myself, when I´m out walking. Today was no exception. And there were a lot of butterflies everywhere, but they are sometimes a bit tricky to photograph. I got ONE ok (not good) picture of the 25 ones I took. And sometimes I get very good pictures of them. But it is so fun to try I really don´t care if I don´t always get perfect pictures of them!!

And since January, this year, I also love to knit socks and I do it constantly. These two are the ones I´m knitting on now. The green ones, is close to the edge of the leg now and the other pair, I started yesterday. It was the flowers on my balcony that inspired me to choose that sockyarn to knit out of. The colors make me happy!
Disa

Jag älskar naturen och spenderar så mycket tid i den som jag bara kan. Ofta tar jag en massa bilder då jag är ute. Jag finner allt från mossa, lavar, träd till bark och svampar och allt därimellan vackert. Jag njuter verkligen av tiden i naturen och idag var inget undantag. Och det var jätte mycket fjärilar överallt, men ibland är det trixigt att fota dem. Jag fick ETT kort som var ok (inte särskilt bra) av de 25 st jag tog. Och ibland får jag riktigt bra kort på dem. Men det är så roligt att försöka, att jag faktiskt inte bryr mig så mycket om jag får perfekta bilder på dem eller inte!!

Och sedan i Januari i år, älskar jag även att sticka sockar och gör det konstant. De här två paren är de jag stickar på nu. De gröna, är nu nära att ha färdiga skaft och de andra paret började jag på igår kväll. Det var blommorna på min balkong som inspirerade mig till att välja just det sockgarnet att sticka av. Färgerna gör mig glad!!
Må gott!
Disa


5 kommentarer:

Emilia sa...

Härliga bilder och härliga sockar på g som vanligt ;)

Tina sa...

Härliga bilder! Din rosa sockar ser ut som godis. Riktiga gladsockar.

myrica sa...

Vilka underbara foton,ja det är gott att vara i naturen man får en härlig känsla av att bli hel och lugn när man gått omkring och all stress och dylikt försvinner.
Hoppas du får en härlig helg
kram
Jo vilka härlig färg dom rosalila gula sockarna kommer att ha.ds

Maritas Maskor sa...

Vilka vackra Bilder! Jag håller med dig om att det finns så mycket vacker att njuta av i naturen. Jag bor ju till och med mitt i naturen och ibland när jag åker hem från jobbet, så tänker jag att jag ju bor mitt i paradiset!
Vilka otroligt jättefina strumpor du har börjat på! Vad är det för snyggt garn? Man blir glad av att se dem :)

Kram och ha en underbart skön helg!

Lapp-Lisa sa...

Mycket fint du har gång i. Hur går det där uppe? Du har inte instagram?